Värikäs lahjapuoti Tallipihalla!

Kysy lisää tuotteistamme

Meiltä löydät myös nostalgisia, ilahduttavia tuotteita, joita ei tule muualla vastaan: paperinukkeja, kiiltokuvia, lasten pelikortteja, soittorasioita, peltileluja. Julisteiden ja postikorttien valikoimamme on todella runsas.


Olemme Suomen ainoa Tintti-tuotteiden myyjä, ja valikoimaamme lukeutuvat myös esimerkiksi postikortit ja julisteet joka makuun. Tervetuloa ostoksille!

Monipuolinen postikorttivalikoima

Taikaviitan puodista Vahdin talosta löydät kaupungin parhaat postikortit. Valikoimasta löytyy kortti melkeinpä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Postcrossing-yhdistyksen jäsenet saavat meiltä yhdistyksen jäsenkorttia näyttämällä 10 % alennuksen normaalihintaisista postikorteista. Tarjontaamme kuuluu sekä kotimaisia että ulkomaisia kortteja. Ylläty hauskoista korteistamme ja monipuolisesta valikoimastamme!

Yhteystiedot

Julisteet

Laajaan julistevalikoimaan kuuluu paljon Cavallinin vintagetyylisiä kasvi- ja luontoaiheita kuin myös karttoja. Standardikoko julisteissa on 50 x 70 cm, johon on helppo löytää valmiit kehykset.

Yhteystiedot

Tintti-tuotteet

Voi turskatin turskatti, sanoisi kapteeni Haddock. Täältähän löytyvät ne kaikki kivat Tintti-tuotteet!


Taikaviitta on ainoa Tintti-jälleenmyyjä, jolta saat mm. julisteet, t-paidat, figuurit, palapelit, kortit, kassit ja mukit.

Kurkistusnuket

Taikaviitan omaa valmistusta oleva kurkistusnukke on perinteinen, piiloleikkiin perustuva lelu, joka yksinkertaisesta ideastaan huolimatta toimii hämmästyttävän hyvin vauvasta eskari-ikäisiin saakka. Niinpä kurkistusnuket ovat paitsi suosittuja leluja myös toimivia opetusvälineitä. Niitä käytetäänkin todella paljon esimerkiksi päiväkodeissa ja muskareissa. 

Kurkistusnukke on hyvä keino pitää lapsen mielenkiintoa yllä silloinkin, kun pelkkä puhe ei toimi. Verkkokaupassa näet kulloinkin tarjolla olevan valikoiman, ja voit myös esittää omia toivomuksia, joita pyrin mielelläni toteuttamaan.

Myyrä ystävineen ja muut

Taikaviitan ehdoton suosikki on ihana Myyrä, ja meiltä löydätkin Myyrä-tuotteita kasseista avaimenperiin, palapeleihin ja tietysti pehmoleluihin sekä kaikkea siltä väliltä.


Perheen innokkaat pienet leipurit saavat meiltä somat esiliinat, jotka ovat Taikaviitan omaa tuotantoa.

Siirry verkkokauppaan