Kurkistusnuket käsityönä

Ja paljon muita tuotteita Taikaviitan puodista Tampereelta

Poikkea Taikaviitan viehättävään puotiin Tampereen Tallipihaan, idyllisessä "vanhassa kaupungissa". Liikkeestäni saat mm. kurkistusnuket, jotka ovat löytäneet tiensä jo monen päiväkodin, eskarin ja muskarin, toki kotienkin lempileluiksi. Kurkistusnukkeja valmistan iloisten, värikylläisten kankaiden eläin- ja ihmishahmoissa. !

Kurkistusnukkejen lisäksi teen mm. lasten essuja, huopakruunua ja heijastimia. Pajaltani löytyy myös suosittuja Tintti-sarjakuvahahmon oheistuotteita, avaimenperistä julisteisiin, sekä iki-ihania Myyrä- tuotteita. , soittorasioita, julisteita ja monien mielestä kaupungin paras postikorttivalikoima! Kurkkaa tänne, niin kerron lisää. Samassa Vahdin talon puodissa Nonon valikoimiin kuuluvat mm. laukut ja pussukat, kosmetiikka, huivit, Star Wars ja Harry Potter - tuottet.

Piipahda ja ylläty ainutlaatuisesta valikoimasta

Saan usein palautetta asiakkailtani siitä, miten ainutlaatuinen valikoima puodistani löytyy, moniakaan tuotteita kun ei muualta saa. Myös miljöö ja puodin tunnelma ihastuttaa kävijöitä.  Tule  katsomaan, mitä kaikkea on tarjolla ja osta kurkistusnuket vaikka lahjaksi tai oman pikkuväen iloksi! Taikaviitan myymälä sijaitsee Tampereen keskustassa Tallipihan viihtyisällä alueella .

Vahdin talon puoti on auki joka päivä ympäri vuoden.
Palvelemme arkisin klo 11-18 ja viikonloppuisin klo 11-16.

Taikaviitta Tallipiha
Kuninkaankatu 4
33210
TAMPERE
info@taikaviitta.fi
www.taikaviitta.fi