Kurkistusnukke – tuo veikeä klassikkolelu

Hauskat eläin- ja ihmishahmot lähtevät mielellään matkaasi Taikaviitan puodista, Tampereen Tallipihalta

Käsintehdyt kurkistusnuket iloisissa väreissä kuuluvat Taikaviitan suosituimpiin tuotteisiin. Kurkistusnukke on keppiin kiinnitetty eläin- tai ihmishahmo, joka voidaan vetää piiloon kartionmuotoiseen ”kotiinsa”, josta nuken saa hauskasti myös kurkkaamaan. Useat päiväkodit, muskarit ja eskarit ovat hankkineet kurkistusnukkejani ja käyttäneet niitä päivittäisessä työssään hyvällä menestyksellä.

Kurkistusnukke on klassikkolelu sekä vauvoille että vähän isommillekin nassikoille. Tule sinäkin tutustumaan nukkeihin myymälääni Tampereen Tallipihalle! Kuvia nukeista löydät galleriasta sekä Taikaviitan Facebookista.

Ketut, koirat, nallet, kisut, enkelit ja muut hauskat kurkkivat kaverit

Olen tehnyt käsityönä kurkistusnukkeja metsäneläimistä muihin eläinhahmoihin, nukkumatteihin ja enkeleihin. Valmistan nukkeja myös toiveiden mukaan. Kysy ihmeessä lisää! Tuotteisiini kuuluvat niin ikään erilaiset käsinuket.

Taikaviitan myymälässä on rikas valikoima käsitöitä ja muita tuotteita

Kurkistusnukkejen lisäksi Taikaviitan myymälästä löytyy paljon muutakin kivaa ja kiehtovaa: Tintti- ja Myyrä-tuotteita, itse valmistamiani lasten essuja ja huopakruunuja, runsastakin runsaampi postikorttivalikoima, julisteita sekä soittorasioita, vain muutamia mainitakseni. Tutustu täällä ja tule ostamaan – tai ihan vain ihastelemaan.

Tavataan Tallipihalla!

kurkistusnuket

Vahdin talon puoti on auki joka päivä ympäri vuoden.
Palvelemme arkisin klo 11-18 ja viikonloppuisin klo 11-16.

Taikaviitta Tallipiha
Kuninkaankatu 4
33210
TAMPERE
info@taikaviitta.fi
www.taikaviitta.fi